4ME Machines B.V.: “Service op hoog niveau.”

4ME Machines is een jong bedrijf dat zorgt voor de verkoop, reparatie en service van grondverzetmachines. In midden Nederland verkoopt 4ME Machines Komatsu graafmachines en Rijwerken van ITR Benelux. Naast de servicevestiging zijn er mobiele werkplaatsen voor het uitvoeren van service op locatie. Omdat er continue geïnvesteerd wordt in opleiding en training van de service technici, voorziet 4ME Machines u van het meest up-to-date materieel. 4ME Machines biedt u een compleet pakket op het gebied van service, dat volledig kan worden afgestemd op uw wensen.  

– Reparatie 
– (Preventief) onderhoud
– Originele onderdelen van Komatsu.
– Revisie
– Technical support
– Proces- en machineoptimalisatie
– Voorlichting en instructie

© Copyright - 4ME Machines